Ini blog teman, sebelum mika gi bawah, baca ni dulu yop.

Entri dalam blog ni adalah buah fikiran teman sorang-sorang je. Entri yang teman copy teman nyatakan dengan tq. Teman bertanggung jawab atas apa yang teman tulis dan copy and paste. Tapi teman tak bertanggung jawab atas apa yang mike komen ke copy and paste . Sendiri tulis sendiri kena bertanggung jawab lah beb. Kalau boleh mike tulis tu biarlah berhemah beb. Jangan mencarut dan memaki hamun orang lain. Perbezaan pendapat adalah lazim dalam kehidupan, tapi tak semestinya mike je yang betul orang laen salah. Fikirkan juga apa orang laen cakapkan. Lepas baca mike gi buat homework, jangan jumud, dapatkan kebenaran walaupun kebenaran itu pahit. Walau bagaimanapun teman berterimakasih kerana mike dah layari blog teman.

Friday, March 16, 2012

ostad bedrul emin

Teman nak tanya, nama di bawah ni bini sapa? Sapa boleh jawab, dapat hadiah dari ostad kita. Sah dia ngaku punya. Kalau tak suruh dia lafaskan talaq. Tak berani punya.
Isteri pertama - Zumrah Husni  dikahwini ? tak de maklumat.
Isteri kedua - Aishah binti Abu Bakar dikahwini 2003
Isteri ketiga - Inafionda dikahwini 2011
     bini keempat bakal menyusul, kalau tak silap namanya , jeng jeng jeng, jangan muncul orang lain dahlah. Maaklumlah ostad ni hebat, jangot macam kambing jantan, tentu power.

No comments:

Post a Comment